Anunţuri
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale prin Directia Generala de Dezvoltare Rurala - Autoritatea de Management pentru Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) 2014 -2020 informeaza beneficiarii si potentialii beneficiari cu privire la masurile de mediu si clima aplicate în anul 2017 pe terenurile agricole. Masurile de dezvoltare rurala adresate utilizatorilor de terenuri agricole care faciliteaza acordarea unor plati anuale, pe hectar suprafata agricola pentru compensarea totala sau partiala a costurilor suplimentare si pierderilor de venit suportate de fermieri se regasesc în Masura 10 -  Agro Mediu si clima. Masura 11 - Agricultura ecologica si Masura 13-  Plati pentru zone care se confrunta cu constrângeri specifice

Pentru informatii detaliate accesati link-ul:
http://www.madr.ro/pndr-2014-2020/implementare-pndr-2014-2020/masuri-de-mediu-si-clima.html
- ♦ -
Principii jurisprudenta CEDO -  1.04.2017
- ♦ -
Formularul informatic P4000 privind inventarul centralizat al bunurilor
- ♦ -
Programe Guvernamentale pentru IMM
- ♦ -
Program cu finantare externa PA 05 – Eficienta Energetica

- ♦ -
MAI diversifica modalitatile de plata a taxelor pentru eliberarea pasapoartelor si a permiselor de conducere*

semnificatia codurilor meteo
»
Informaţii de interes public » Audienţele prefectului în teritoriu

Audienţele prefectului în teritoriu:

În prima zi de joi a fiecărei luni: la Dej, ora 12.00

Instituţia Prefectului – judeţul Cluj organizează  în prima zi de joi a fiecărei luni, audienţe în teritoriu pentru cetăţenii din următoarele unităţi administartiv teritoriale: municipiul Dej şi comunele Bobâlna, Căşeiu, Câţcău, Chiuieşti, Cuzdrioara, Jichişu De Jos, Mica, Panticeu, Recea-Cristur, Unguraş,Vad.
 
Activitatea se va desfăşura la sediul Primăriei Municipiului Dej începând cu ora 12.00, la ea participând alături de prefectul sau subprefectul judeţului Cluj şi specialişti din cadrul Instituţiei Prefectului din domeniul fondului funciar, juridic sau economic.

În a doua zi de joi a fiecărei luni: la Gherla, ora 12.00

Instituţia Prefectului – judeţul Cluj organizează  în a doua zi de joi a fiecărei luni, audienţe în teritoriu pentru cetăţenii din următoarele unităţi administrativ teritoriale: municipiului Gherla şi comunele Aluniş, Aşchileu, Bonţida, Borşa, Buza, Cătina, Corneşti, Dăbâca, Fizeşu-Gherlii, Geaca, Iclod, Jucu, Mintiu-Gherlii, Sinmărtin, Sic, Ţaga, Vultureni.
 

Activitatea se va desfăşura la sediul Primăriei Municipiului Gherla începând cu ora 12.00, la ea participând alături de prefectul sau subprefectul judeţului Cluj şi specialişti din cadrul Instituţiei Prefectului din domeniul fondului funciar, juridic sau economic.
 
În a treia zi de joi a fiecărei luni: la Turda, ora 12.00
 
Instituţia Prefectului – judeţul Cluj organizează  în a treia zi de joi a fiecărei luni,audienţe în teritoriu pentru cetăţenii din următoarele unităţi administrativ teritoriale: municipiile Turda şi Câmpia-Turzii şi comunele Aiton, Băişoara, Călăraşi, Ceanu-Mare, Ciurila, Frata, Iara, Luna, Mihai Viteazu, Moldoveneşti, Petreştii de Jos, Ploscoş, Sănduleşti, Săvădisla, Tritenii de Jos, Tureni, Valea Ierii, Viişoara.
 
Activitatea se va desfăşura la sediul Primăriei Municipiului Turda începând cu ora 12.00, la ea participând alături de prefectul sau subprefectul judeţului Cluj şi specialişti din cadrul Instituţiei Prefectului din domeniul fondului funciar, juridic sau economic.
 
În a patra zi de joi a fiecărei luni: la Huedin, ora 12.00
 
Instituţia Prefectului – judeţul Cluj organizează în a patra zi de joi a fiecărei luni,  audienţe în teritoriu pentru cetăţenii din următoarele unităţi administrativ teritoriale: oraşul Huedin şi comunele Aghireşu, Beliş, Călăţele, Căpuşu Mare, Ciucea, Gârbău, Izvoru Crişului, Mănăstireni, Mărgău, Mărişel, Negreni, Poieni, Râşca, Săcuieu, Sâncraiu.
 
Activitatea se va desfăşura la sediul Primăriei Oraşului Huedin începând cu ora 12.00, la ea participând alături de prefectul sau subprefectul judeţului Cluj şi specialişti din cadrul Instituţiei Prefectului din domeniul fondului funciar, juridic sau economic.
 
 
Puncte de informare pentru cetăţeni la Dej şi Turda
 
Începând cu data de 15 octombrie 2012, la propunerea prefectului judeţului Cluj, Gheorghe Ioan Vuşcan, şi cu acordul Ministerului Administraţiei şi Internelor, în municipiile Dej şi Turda vor funcţiona, la solicitarea locuitorilor şi a autorităţilor locale, câte un PUNCT DE INFORMARE PENTRU CETĂŢENI.
 
Astfel, un reprezentant al Instituţiei Prefectului – Judeţul Cluj cu pregătire juridică se va deplasa săptămânal la Dej (marţi şi vineri) şi Turda (joi) unde cu sprijinul logistic al primăriilor îşi va desfăşura activitatea în cadrul Punctului de informare pentru cetăţeni, pentru a oferi asistenţă de specialitate şi pentru a reprezenta în instanţă Instituţia Prefectului în diferite cauze în care este parte.
-persoana de contact Dej: Grigore Frenţiu
-persoana de contact Turda: Paula Belea

 
Punctele de lucru vor funcţiona în sediile primăriilor din localităţile Dej şi Turda, iar funcţionarea acestora nu va implica fonduri suplimentare.
* * *
Instituţia Prefectului – judeţul Cluj a organizat începând cu luna august a.c. o serie de vizite în unităţile administrativ teritoriale din judeţul Cluj, scopul acestora fiind cunoaşterea realităţii din teren la nivelul primăriilor şi întâlniri cu cetăţenii localităţilor în cadrul unor audienţe. La aceste activităţi au participat alături de prefectul sau subprefectul judeţului Cluj specialişti din cadrul Instituţiei din domeniul fondului funciar, juridic sau economic.
 
Astfel, pentru a veni în întâmpinarea problemelor cu care se confruntă locuitorii judeţului Cluj, s-a convenit ca în fiecare lună, săptămânal, să funcţioneze un program de audienţe pentru cetăţeni în municipiile Dej, Gherla, Turda şi oraşul Huedin, după un calendar prestabilit şi comunicat către toate unităţile administrativ teritoriale.
 
 


Contact


Adresa: Bulevardul 21 Decembrie 1989, Nr. 58, Cluj-Napoca
Tel.: +40.264.503.300
Fax: +40.264.591.637
E-mail: prefectura@prefecturacluj.ro
Telefoane si persoane de contact [click aici]
PROGRAM  DE LUCRU CU PUBLICUL
 Luni, Marti, Miercuri, Vineri - 8.00-16.30      Joi - 8.00-18.30

PROGRAM DE AUDIENTE  FOND FUNCIAR
Joi - 10.00-14.00
   Practica studenti 
 

   LiniaVerde AntiCoruptie:
   0800 806 806 (apel gratuit)

   Telefonul Consumatorului


   Harta Interactiva a Judetului Cluj
© 2016 Toate drepturile sunt rezervate Prefecturii Cluj Harta site  |  
Audiente in teritoriu