Anunţuri
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale prin Directia Generala de Dezvoltare Rurala - Autoritatea de Management pentru Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) 2014 -2020 informeaza beneficiarii si potentialii beneficiari cu privire la masurile de mediu si clima aplicate în anul 2017 pe terenurile agricole. Masurile de dezvoltare rurala adresate utilizatorilor de terenuri agricole care faciliteaza acordarea unor plati anuale, pe hectar suprafata agricola pentru compensarea totala sau partiala a costurilor suplimentare si pierderilor de venit suportate de fermieri se regasesc în Masura 10 -  Agro Mediu si clima. Masura 11 - Agricultura ecologica si Masura 13-  Plati pentru zone care se confrunta cu constrângeri specifice

Pentru informatii detaliate accesati link-ul:
http://www.madr.ro/pndr-2014-2020/implementare-pndr-2014-2020/masuri-de-mediu-si-clima.html
- ♦ -
Principii jurisprudenta CEDO -  1.04.2017
- ♦ -
Formularul informatic P4000 privind inventarul centralizat al bunurilor
- ♦ -
Programe Guvernamentale pentru IMM
- ♦ -
Program cu finantare externa PA 05 – Eficienta Energetica

- ♦ -
MAI diversifica modalitatile de plata a taxelor pentru eliberarea pasapoartelor si a permiselor de conducere*

semnificatia codurilor meteo
»
Structura Teritoriala Pentru Probleme Speciale Cluj » Pregatirea economiei nationale si a teritoriului pentru aparare

Pregatirea economiei nationale si a teritoriului pentru aparare

Pregatirea economiei nationale si a teritoriului pentru aparare este parte componenta a securitatii nationale si are la baza prevederile Constitutiei, ale legilor tarii, ale documentelor privind planificarea apararii nationale, precum si obligatiile asumate de România prin tratate si alte întelegeri internationale. Aceasta cuprinde ansamblul de masuri si de actiuni care se stabilesc si se realizeaza din timp de pace, în vederea utilizarii potentialului economic si uman al tarii pentru satisfacerea nevoilor de aparare si asigurarea continuitatii activitatilor economico-sociale în caz de mobilizare sau de razboi. Resursele materiale, umane si financiare prevazute a fi utilizate pot fi folosite si la instituirea starii de urgenta si a starii de asediu. 
 
Conform articolului 118, aliniatul 2 din Constitutia României, pregatirea economiei nationale si a teritoriului pentru aparare se stabileste prin lege organica. 
 
Administratia Nationala a Rezervelor de Stat si Probleme Speciale (A.N.R.S.P.S.) în calitatea sa de organ de specialitate al administratiei publice centrale, aflat în subordinea Ministerului Administratiei si Internelor, asigura aplicarea strategiei si politicii Guvernului României în domeniul pregatirii economiei nationale si a teritoriului pentru aparare. 
 
În structura A.N.R.S.P.S., la nivelul fiecarui judet functioneaza Structuri Teritoriale pentru Probleme Speciale, fara personalitate juridica. 


Contact


Adresa: Bulevardul 21 Decembrie 1989, Nr. 58, Cluj-Napoca
Tel.: +40.264.503.300
Fax: +40.264.591.637
E-mail: prefectura@prefecturacluj.ro
Telefoane si persoane de contact [click aici]
PROGRAM  DE LUCRU CU PUBLICUL
 Luni, Marti, Miercuri, Vineri - 8.00-16.30      Joi - 8.00-18.30

PROGRAM DE AUDIENTE  FOND FUNCIAR
Joi - 10.00-14.00
   Practica studenti 
 

   LiniaVerde AntiCoruptie:
   0800 806 806 (apel gratuit)

   Telefonul Consumatorului


   Harta Interactiva a Judetului Cluj
© 2016 Toate drepturile sunt rezervate Prefecturii Cluj Harta site  |  
Pregatirea economiei nationale si a teritoriului pentru aparare